Hjælp os med at hjælpe

HKGYM’s STØTTEFORENING

Hvad siger eleverne?Skriv dig op

HVORDAN KAN DU HJÆLPE HKGYM'S ELEVER?

Om støtteforeningen

Siden skolens opstart har støtteforeningen været med til, via private donorer, at støtte skolens opstart og drift.
I dag er støtteforeningens primære formål at støtte elever, som har brug for økonomisk støtte til at dække skolepengene.

Vi har brug for din støtte!

Et års medlemskab koster kr. 250,-. Du kan melde dig ved at udfylde formularen. Det er også muligt at give et engangsbeløb som gave – eller at støtte en elev med den månedlige udgift til skolepenge (kr. 1650,- pr. md.) Eventuelle gaver er fradragsberettigede – Læs mere her…

 

Bliv medlem: indbetal et års medlemskab eller din donation

Støtteforeningens mobilepay nr. 479757

Eller bankindbetaling til reg.nr.: 6880 – Kontonr.: 1099513

HUSK AT PÅFØRE DIT NAVN VED INDBETALING

 

Fradragsberettigede gaver – sådan gør du!

Støt via Missionsfonden: Ønsker du dine gaver opgivet til SKAT, så du automatisk får skattefradrag, skal du opgive HKGYM’s projektnummer, som er 6115, samt dit CPR – nummer og benytte nedenstående konti og/eller telefonnumre. Det er Missionsfonden, der hjælper os med denne service! Indbetaling via MobilePay: Indbetal til MobilePay-nummer: 81558 anfør som tekst: projektnummer 6115 og dit cpr.nummer (til skattefradrag).

 

Læs mere om, hvordan du kan støtte
ET ANDERLEDES GYMNASIUM

FÆLLES OM FÆLLESSKABET

Fællesskab er et de tre søjler, som HKGYM er bygget på

HKGYM er et gymnasium med et unikt fællesskab. Det er store ord, men nogle vi står ved. Vi kender, ser og accepterer nemlig hinanden, som vi er. Og så står sammen om at hjælpe hinanden til at blive så dygtige som muligt ved at have et miljø, hvor man trygt kan udfolde og udvikle sig.

Fællesskabet slutter ikke, når skolen slutter.  Vi er også sammen uden for skoletiden til sociale og faglige arrangementer. Der er en perlerække af aktiviteter som studieture, kollektiv uger, lejrskoler og spontane samlinger – alt sammen fordi vi holder af at være sammen.
Faktisk gør vi en dyd ud af at arrangere aktiviteter, der samler både klasser og elever på tværs af skolen, så de fælles oplevelser bliver fundament for fællesskabet år for år.

HVAD SKER DER ELLERS PÅ SKOLEN?

Der er fuld gang på skolen på Jydeholmen 15. Både mellem 8.30-15.30, hvor det meste undervisning foregår, og uden for skoletiden. 

 

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://hkgym.dk/wp-content/uploads/2020/12/stoetteforening.png” title_text=”stoetteforening” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.4.8″ custom_margin=”-105px|auto||auto||”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_contact_form title=”TILMELD DIG STØTTEFORENINGEN HER” success_message=”Tak for din tilmelding til støtteforeningen. Husk at indbetale den ønskede donation til vores mobilepay: 479757. Eller bankindbetaling til reg.nr.: 6880 – Kontonr.: 1099513. Husk at påføre dit navn ved indbetaling. Mange tak for din støtte!” _builder_version=”4.4.8″ background_color=”#ffffff” min_height=”655px” custom_padding=”4px|||||” hover_enabled=”0″ email=”kontor@hkgym.dk”][et_pb_contact_field field_id=”Navn” field_title=”Dit fornavn (e): ” max_length=”60″ fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Efternavn” field_title=”Dit efternavn: ” fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Adresse” field_title=”Din adresse: ” max_length=”70″ fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Post_nr” field_title=”Dit post nr.: ” max_length=”17″ allowed_symbols=”numbers” fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”By:” field_title=”By: ” max_length=”100″ fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Telefonnummer” field_title=”Dit telefonnummer: ” max_length=”90″ fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”E-mail” field_title=”Din e-mail ” field_type=”email” fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_id=”Field_7″ field_title=”(Sæt kryds) ” field_type=”checkbox” checkbox_options=”%91{%22value%22:%22Jeg ønsker at melde mig ind i støtteforeningen. Et årligt medlemskab koster kr. 250,-%22,%22checked%22:0,%22dragID%22:-1},{%22value%22:%22Jeg ønsker at donere et éngangsbeløb%22,%22checked%22:0,%22dragID%22:0},{%22value%22:%22Jeg ønsker at støtte en elev med kr. 1650,- månedligt. %22,%22checked%22:0,%22dragID%22:1}%93″ fullwidth_field=”on” _builder_version=”4.4.8″][/et_pb_contact_field][/et_pb_contact_form][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″ custom_padding=”2px|||||” inline_fonts=”Open Sans Condensed”]

OM STØTTEFORENINGEN

Siden skolens opstart har støtteforeningen været med til, via private donorer, at støtte skolens opstart og drift.
I dag er støtteforeningens primære formål at støtte elever, som har brug for økonomisk støtte til at dække skolepengene.

Vi har brug for din støtte! Et års medlemskab koster kr. 250,-. Du kan melde dig ind i kolonnen til venstre. Det er også muligt at give et engangsbeløb som gave – eller at støtte en elev med den månedlige udgift til skolepenge (kr. 1650,- pr. md.) Eventuelle gaver er fradragsberettigede – Læs mere her…

 

Du kan indbetale et års medlemskab – eller din donation her:

   Støtteforeningens mobilepay nr. 479757

Eller bankindbetaling til reg.nr.: 6880 – Kontonr.: 1099513

HUSK AT PÅFØRE DIT NAVN VED INDBETALING

 

 

Fradragsberettigede gaver – sådan gør du!

Støtte via Missionsfonden: Ønsker du dine gaver opgivet til SKAT, så du automatisk får skattefradrag, skal du opgive HKGYM’s projektnummer, som er 6115, samt dit CPR – nummer og benytte nedenstående konti og/eller telefonnumre. Det er Missionsfonden, der hjælper os med denne service! Indbetaling via MobilePay: Indbetal til MobilePay-nummer: 81558 anfør som tekst: projektnummer 6115 og dit cpr.nummer (til skattefradrag) … Læs mere….

 

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]