Vær den bedste, du er

HVORFOR VÆLGE

HKGYM?

Hvad siger eleverne?Skriv dig op

Et væld af gode grunde...

Ikke som andre gymnasier

Faglighed

HKGYM tilbyder forskellige studieretninger og valgfag, der giver dig mulighed for selv at sammensætte den mest spændende fagpakke. 

Skolen er fyldt med fagligt engagerede lærere, som brænder for deres fag. Samtidig gør vores størrelse, at vi kan tilpasse undervisningen til dit behov og ønsker. Det giver et nært forhold til lærerne og de bedste betingelser for god læring.

Vi nyder godt af vores geografiske placering og deltager i mange faglige og kulturelle tilbud i Hovedstaden. Vi har fx været i teateret, til koncerter og på museum. 

Vælg studieretning

FÆLLESSKAB

HKGYM er et gymnasium med et unikt fællesskab. Det er store ord, men nogle vi står ved. Vi kender, ser og accepterer nemlig hinanden, som vi er. Og så står sammen om at hjælpe hinanden til at blive så dygtige som muligt ved at have et miljø, hvor man trygt kan udfolde og udvikle sig.

Fællesskabet slutter ikke, når skolen slutter.  Vi er også sammen uden for skoletiden til sociale og faglige arrangementer. Der er en perlerække af aktiviteter som studieture, kollektiv uger, lejrskoler og spontane samlinger – alt sammen fordi vi holder af at være sammen.
Faktisk gør vi en dyd ud af at arrangere aktiviteter, der samler både klasser og elever på tværs af skolen, så de fælles oplevelser bliver fundament for fællesskabet år for år.

Læs om fællesskabetMød en HKGYM'er

Fundament

Skolen er bygget på et fundament af kristne værdier, og det betyder at vi ser dig som skabt og elsket af Gud. Din værdi ligger i, at du er til – ikke i hvad du umiddelbart kan præstere. Det betyder, at du vil blive set og mødt som den du er. Vi tror på, at du har uendelige muligheder for at udvikle dig, ikke blot for at du skal blive dygtig og fremgangsrig, men fordi du kan berige og ændre dine omgivelser til det bedre. 

Læs om vores kristne fundament

STUDIERETNINGER

Læs mere

MØD EN HKGYM’ER

Læs mere

FÆLLESSKAB

Læs mere

SAMMEN OM TROEN

Læs mere

MØD REKTOR

Mit navn er Kurt Rønne, og som mit navn antyder er jeg bornholmer. Jeg er oprindelig uddannet civilingeniør, og efter en del år i Etiopien blev jeg omskolet til gymnasielærer i matematik. Det har jeg været i snart 17 år. De sidste 8 år har jeg været leder, først på Campus Bornholm og de sidste 2 år på HKGYM. 

Jeg holder meget af at møde elever, der hvor I er og bringe jer videre. Mit mål er ikke blot, at I skal have det godt med jer selv og omgivelserne, men at I også oplever, at man kan en utrolig masse når man er ung. Jeg vil gerne være med til at skabe et miljø, hvor du bliver udfordret, og ikke er bange for udfordringerne, men tør møde dem. Bagefter fejrer vi sejren sammen – eller evaluerer nederlaget, for så frimodigt at fortsætte til næste udfordring.

For der er mange udfordringer for jer unge. Men jeg har en tro på jer, og jeg har en tro på Gud, der fortæller, at I alle er elskede og ønskede. Og derfor er I værdifulde, som dem I er lige nu. Jeg tror også på, at I kan udvikle jer, og at I kan gøre en stor forskel i fremtiden. 

Se lærerstaben

Studieretninger

På Hovedstadens Kristne Gymnasium tilbyder vi tre studieretninger.

SAMFUNDSFAG

Musiklinjen er for dig, der elsker musik. Her skal du både spille, synge, lytte, samarbejde og give dig i kast med musikteori.

MUSIK

Du skal vælge den samfundsfaglige studieretning, hvis du er interesseret og engageret i samfundsforhold og politik.

Læs om studieretninger

NATURVIDENSKAB

Naturvidenskab er for dig, der kan lide at stille spørgsmål til, hvordan universet, mennesker og naturen er skruet sammen.